واکنش روسیه به بازگشت بازرسان آژانس به ایران گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است ده‌ها شهر روستا در پاکستان زیر آب رفت بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت برای توقف جنگ غزه نتانیاهو: قصد تخلیه نوار غزه را نداریم حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیرو‌های جولانی در ریف دمشق دیدار گروسی با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گروسی: بازرسان آژانس هنوز به اصفهان، فردو و نطنز نرفته‌اند جزئیات دیدار بقائی با سفیر جمهوری خلق چین در ایران غریب‌آبادی: هیچ مبنای حقوقی برای اروپا در فعال‌سازی اسنپ‌بک وجود ندارد یحیی سریع: در یک عملیات موفقیت آمیز با موشک فلسطین ۲ فرودگاه اللد را هدف قرار دادیم گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند مقام امنیتی اسرائیل: مرحله انفصال سویدا از سوریه آغاز شده است

باقری خطاب به بورل: قطعا از حق ذاتی خود برای مجازات باند جنایتکار صهیونیستی استفاده می‌کنیم

سرپرست وزارت امور خارجه در گفت‌وگوی تلفنی با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با اشاره به اقدام تروریستی اخیر رژیم اسرائیل تصریح کرد: ایران قطعا از حق ذاتی و مشروع خود برای مجازات باند جنایتکار صهیونیستی استفاده خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۱ - ۱۲ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 02
کد خبر: ۲۵۲۸۷۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی باقری سرپرست وزارت امور خارجه در گفت‌وگوی تلفنی با جوزپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، درباره تبعات اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی در به شهادت رساندن اسماعیل هنیه رئيس دفتر سیاسی جنبش حماس و پیامدهای سیاسی و امنیتی این جنایت بزرگ در نقض امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران و نقض ثبات منطقه‌ای به رایزنی پرداخت.
شهید اسماعیل هنیه رئیس فقید دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) و مهمان مراسم تحلیف مسعود پزشکیان بامداد چهارشنبه دهم مرداد ماه به همراه محافظش در اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی به شهادت رسید.
باقری در این گفت‌وگوی تلفنی ضمن اشاره به حضور انریکه مورا به نمایندگی از اتحادیه اروپا در مراسم تحلیف مسعود پزشکیان رئیس جمهور عنوان کرد: اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی در به شهادت رساندن اسماعیل هنیه در تهران علاوه بر تجاوز به تمامیت ارضی جمهوری اسلامی ایران و نقض حاکمیت ملی ایران، موجب به خطر انداختن صلح و ثبات منطقه‌ای و بین‌المللی شده و ایران قطعا از حق ذاتی و مشروع خود برای مجازات باند جنایتکار صهیونیستی استفاده خواهد کرد.
به گزارش فارس، رهبر معظم انقلاب حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در این رابطه فرمودند «رژیم صهیونی جنایتکار و تروریست، میهمان عزیز ما را در خانه‌ ما به شهادت رسانید و ما را داغدار کرد، ولی زمینه‌ مجازاتی سخت برای خود را نیز فراهم ساخت. در این حادثه‌ تلخ و سخت که در حریم جمهوری اسلامی اتفاق افتاده است، خونخواهی او را وظیفه‌ خود می‌دانیم.»

 تقبیح اقدام برخی از کشورهای اروپایی در همراهی با آمریکا

سرپرست وزارت امور خارجه در ادامه این گفت‌وگو به برگزاری جلسه فوق العاده شورای امنیت سازمان ملل متحد به درخواست جمهوری اسلامی ایران اشاره و اقدام برخی کشورهای اروپایی در همراهی با آمریکا در جلوگیری از محکومیت ترور شهید هنیه از سوی شورای امنیت را تقبیح کرد.
به گزارش فارس،‌ نشست فوق‌العاده شورای امنیت سازمان ملل چهارشنبه شب به درخواست ایران برگزار شد. امیرسعید ایروانی نماینده ایران در سازمان ملل در این نشست با بیان اینکه ترور شهید هنیه بدون مجوز و حمایت اطلاعاتی آمریکا نمی‌توانست اتفاق بیفتد، تصریح کرد: حق ذاتی خود را برای پاسخ قاطع به این اقدام تروریستی و جنایتکارانه در زمان لازم و مناسب، محفوظ می‌داریم.
باقری در ادامه گفت‌وگو با بورل عنوان کرد: این اقدام برخی کشورهای اروپایی و نیز سکوت آنها در قبال جنگ افروزی صهیونیست‌ها در یمن و لبنان، موجب ترغیب و تشویق این رژیم در تداوم اقدامات تجاوزکارانه خود شده که منجر به مخاطره انداختن صلح و ثبات در منطقه خواهد شد.

تأکید بورل بر حق مشروع ایران در دفاع از تمامیت ارضی و حاکمیت سرزمینی خود

جوزپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز با تأکید بر حق مشروع جمهوری اسلامی ایران در دفاع از تمامیت ارضی و حاکمیت سرزمینی خود، نسبت به افزایش تنش و شکل‌گیری یک جنگ تمام‌عیار در منطقه و آثار و عوارض آن برای مردم منطقه ابراز نگرانی کرد. 
سرپرست وزارت امور خارجه ایران در پایان این گفت‌وگو خاطرنشان کرد: اتحادیه اروپا باید در راستای ایفای مسئولیت خود برای حفظ صلح و امنیت بین‌المللی، با اعمال فشار بر رژیم صهیونیستی مانع از استمرار جنایات این رژیم شود، چرا که عدم اقدام جدی طرف اروپایی برای مهار رژیم صهیونیستی موجب تشویق باند جنایتکار حاکم در تل‌آویو به جنگ افروزی و به خطر انداختن صلح و ثبات و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی خواهد شد./فارس

ارسال نظر